PERSONAL TRAINER KOKEMUKSIA

 

”Piia on positiivinen, iloinen, avulias, täsmällinen ja ammattitaitoinen. Treenissä hän opettaa kaikki liikkeet hyvin esimerkillisesti, katsoo tarkasti että kaikki menee hyvin ja motivoi minut tekemään toistot loppuun asti. Kaikki asiat olemme tehneet fiksusti ja vähitellen niin että paikat pysyy kunnossa ja kuntoilu on mukavaa ja hauskaa, mutta kuitenkin haastavaa.

Piia on auttanut minua parantamaan tapojani: ravinto, lepo ja nukkuminen ovat parantuneet (enkä enää roiku tietokoneella yöllä). Olen luopunut vanhoista huonoista tavoista: olen pystynyt tekemään Piian avulla suuria muutoksia mihin en olisi muuten löytänyt motivaatiota. Piian ottaminen omaksi personal traineriksi on ollut yksi parhaimpia päätöksiä mitä olen koskaan tehnyt.”

-Kristian

 

”Piia on asiantunteva ja jämpti valmentaja. Harvoin olen käyttänyt aikaani ja rahaani yhtä hyödyllisesti kuin treeneissämme. Teimme Piian kanssa monipuolisesti eri juttuja, ja hän osasi hyvin opastaa tekemään liikkeet oikein. Sain takaisin motivaation käydä salilla ja harrastaa muutenkin liikuntaa säännöllisesti.”

-Sarianna

 

”Piia on ammattitaitoinen, kiva, motivoiva ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtynyt PT.  Piia huomioi hyvin asiakkaan elämäntilanteen ja auttaa harjoittelemaan optimaalisesti – oli kyseessä sitten stressaava jakso töissä tai vaikka kuntoutuminen.

Piian kanssa saa myös treenata kovaa, teknisesti oikein ja pääsee ylittämään itsensä useasti. Piia auttaa huomiomaan palautumisen ja ravinnon merkityksen harjoittelussa ja hyvinvoinnissa. Piia ohjaa kuuntelemaan omaa kehoaan.

Piian ohjauksessa sain lisää voimaa, kestävyyttä, energiaa, opin uusia tekniikoita ja pääsin eroon hermoratavaurion aiheuttamista säryistä kädessä ja hartioissa.

Piian kanssa on hauska treenata. Treeneistä lähtee aina hyvällä tuulella kotiin. Sijoitus treeneihin Piian kanssa on ollut yksi parhaista investoinneistani oman hyvinvointini eteen. Suosittelen Piiaa lämpimästi kaiken ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville kuntoilijoille ja vaativillekin treenareille!”

– Anna 36-v, johtava vaikuttajaviestinnän konsultti, Helsinki

 

”Piia on ihana, ymmärtäväinen sekä tsemppaava PT. Treenit olivat tosi monipuolisia perus punttitreenistä erilaisiin kuntopiireihin, villasukkajumppiin ja kehonhuoltoon. Jokaisissa yhteisissä treeneissä tuli jotakin ihan uutta. Piian avulla opin paljon uusia liikkeitä ja ennen kaikkea tekemään liikkeet oikealla tekniikalla ja aktivoimaan oikeat lihakset. Sarjojen välillä oli helppo höpötellä ihan kaikesta. Kehitystä tuli reilun puolen vuoden yhteisten treenien aikana enemmän kuin omatoimisen monivuotisen saliharrastukseni aikana.”

-Anna

 

”Suosittelen lämpimästi Piiaa avuksesi! Hänen jämäkkä ja positiivinen kannustus auttoivat minua saamaan uutta intoa treenaamiseen. Piian avulla motivaatio on säilynyt koko ajan eikä ole lopahtanut heti alku innostuksen jälkeen!”

-Liisa