PERSONAL TRAINER HINNASTO

Piia ei pysty tällä hetkellä ottamaan vastaan uusia PT-asiakkaita.

Hyvinvointi ei ole aina niin yksinkertaista ja usein koko paketin hallintaan tarvitaan apua. Tekemäni Personal Training on henkilökohtaista ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää valmennusta, jossa sinä saat eväät parempaan tulevaisuuteen. Aloitamme kartoitustapaamisella, jossa käymme läpi lähtötilanteesi, tavoitteesi ja resurssisi. Näiden perusteella suunnittelemme tulevaa ja päätämme millä valmennuksella kannattaa lähteä liikkeelle. Kartoitustapaaminen on aina veloitukseton eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Kaikki valmennukset sisältävät alku- ja lopputestit, paketin mukaisen määrän yhteistreenejä (50 min 1-2 krt/vko tai 2krt/kk) sekä sinulle räätälöidyt harjoitusohjelmat, joita päivitetään valmennuksen keston mukaisesti. Suunnittelen sinulle myös esimerkkiruokavalion pitämäsi ruokapäiväkirjan ja tavoitteidesi mukaisesti, jota myös päivitetään tarpeen mukaan. Valmennukseen sisältyy myös jatkuva sähköposti- ja puhelintuki.

Mikä valmennus sopisi sinulle?

  • Jos olet aloittelija eikä liikuntapohjaa juuri ole, suosittelen aloittamaan tehostartilla, jossa tapaamme aluksi 2 kertaa viikossa. Näin saamme sinut hyvään alkuun ja kehityksen mukaisesti voimme tulevaisuudessa vaihtaa kerran viikossa tapahtuviin tapaamisiin. Näin saat elämänmuutoksesi kerralla kunnon alkuun.
  • Jos olet jo aloittanut liikunnan, sinulla on mahdollisesti jo vähän kuntosalikokemusta ja tavoitteenasi ei ole kovin suuri elämänmuutos, sopii tapaamiset kerran viikossa sinulle. Näin saamme liikunnasta sinulle säännöllistä ja saamme muutettua elämäntapasi paremmiksi.
  • Jos olet aktiiviliikkuja, sinulla on paljon kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja kaipaat vain uutta motivaatiota sekä ideaa treenaamiseen, sopii harvemmat 2 kertaa kuussa tapahtuvat tapaamiset sinulle. Saat uutta inspiraatiota, säännöllisesti päivittyvät treeniohjelmat sekä kunnon yhteistreenit säännöllisin väliajoin.
  • Paritreenit on tarkoitettu pariskunnalle, kaveruksille tai vaikka vanhemmalle ja lapselle, joilla tavoitteet ja aikataulut sopivat yhteen. Toisesta saa tukea omalle matkalle ja toki hintakin tulee edullisemmaksi.
  • Pienryhmätreenit sopivat esimerkiksi kaveri- tai työporukoille, perheelle, harrastusjoukkueelle ym joissa osallistujia on kolmesta kuuteen henkilöön. Treenit ovat aina skaalattavissa, joten kuntotason ei tarvitse olla sama. Isommatkin porukat ovat sovittavissa.
  • Pelkkää treeniohjelmaa suosittelen ainoastaan sellaisille, joilla on jo ollut Personal Trainer entuudestaan. Yhdellä tapaamisella ehdimme katsoa vain nopeasti liikkeet läpi, joten tekniikat pitää olla jo varmassa hallussa.
  • Pelkkää ravinto-ohjelmaa suosittelen sellaisille, joilla on hyvä perusymmärrys ravinnosta mutta joille esimerkki ruokavalio tulisi tarpeeseen. Muiden hyvinvoinnin osa-alueiden (liikunta, lepo ja henkinen hyvinvointi) tulisi olla jo entuudestaan kunnossa.

Jos et löydä hinnastosta sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voimme aina räätälöidä sinulle oman valmennuksen. Ota rohkeasti yhteyttä ja mennään yhdessä kohti unelmiasi ja tavoitteitasi!

Maksutapana lasku, Smartumin Liikunta- ja Liikunta/Kulttuuri-setelit sekä ePassin SporttiPassi.

 

PIIA puh. 050 3582 832 / if.ti1547849607f2xif1547849607@aiip1547849607