PERSONAL TRAINER ESITTELY

 

 

Moikka! Olen Piia Heikkilä, kolmekymppinen positiivinen ja sopivan jämäkkä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä Personal Trainer. Hyvinvointi koostuu monesta asiasta liikunnan ja ravinnon lisäksi. Haluan auttaa sinua löytämään itsellesi sopivat tavat liikkua, syödä, levätä ja voida henkisesti paremmin.

Koulutukseltani olen tradenomi, laillistettu kiinteistönvälittäjä (Laatu LKV) sekä Personal Trainer. Olen käynyt FAF Finlandin järjestämät monipuoliset Gym Instructor- ja Personal Trainer –koulutukset. Olen työskennellyt aikaisemmin Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin Helsingin Kampin toimipisteessä, jossa olen saanut auttaa jo useita kymmeniä ihmisiä voimaan paremmin. Nettisivuiltamme löydätkin osan rakkaiden asiakkaideni kirjoittamista palautteista.

Liikunta on aina ollut iso osa elämääni ja tulenkin hyvin urheilullisesta perheestä. Minut on pistetty hiihtosuksille jo ennen kuin osasin kunnolla kävellä. Olen harrastanut monia eri lajeja, muun muassa hiihtoa, ampumahiihtoa, suunnistusta, pesäpalloa, potku- ja thainyrkkeilyä, lumilautailua, lenkkeilyä, kuntosalilla ja jumpissa käymistä sekä golfia. Viimeiset reilu viitisen vuotta olen keskittynyt tavoitteelliseen kuntosaliharjoitteluun sekä sitä tukevaan aerobiseen harjoitteluun. Minulla on itsellänikin ollut Personal Trainer, joka on opettanut minulle paljon sellaista jota ei missään koulussa voi oppia.

Piia ei pysty tällä hetkellä ottamaan vastaan uusia PT-asiakkaita.

PIIA puh. 050 3582 832 / if.ti1547847595f2xif1547847595@aiip1547847595