HIERONTA ESITTELY

 

Aapo Roinevirta, Hieronta Hämeenlinna

 

Heippa! Olen Aapo Roinevirta, 31-vuotias yrittäjän alku syntyjään Hämeenlinnasta ja nyt neljän Espoossa vietetyn vuoden jälkeen teemme paluun kotikaupunkiin. Haluan tarjota hämeenlinnalaisille laadukkaita hieronta- ja hyvinvointipalveluita, jossa paneudumme ongelmiesi ytimeen ja pyrimme korjaamaan syyn eikä vaan pelkästään hoitamaan oireita.

Olen käynyt Koulutetun hierojan ammattitutkinnon Hierontakoulu Atlaksessa Espoossa, jossa erikoistuin nivelmobilisaatioihin. Lisäksi suoritan tällä hetkellä manuaalisten taitojen lisäkoulutusta Hierontakoulu Atlaksessa, josta valmistun vuoden 2017 lopulla. Pystyn siis auttamaan sinua monipuolisemmin nivelten liikelaajuuksien palauttamisessa, esim jäätyneen olkapään parantamisessa. Myös nivelkipuihin pystytään yleensä vaikuttamaan positiivisesti oikeilla mobilisaatioilla. Olen suorittanut myös kinesioteippauskurssin. Teippaukset ovat mahdollisia hoitojen yhteydessä tai erikseen. Hierontahommia olen tehnyt aikaisemmin Suomen Urheiluhierontakeskuksen Kivenlahden toimipisteessä sekä kotikäynneillä.

Olen käynyt myös FAF Finlandin Gym Instructor- ja Personal Trainer –koulutukset. Myös minulta saa siis halutessaan Personal Trainer –palveluita. Olen harrastanut kuntosalilla treenaamista jo reilu 15 vuotta, joten kokemusta ja tietämystä löytyy.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni, niin autetaan sinua voimaan paremmin!

AAPO puh. 050 5962309 / if.ti1547848013f2xif1547848013@opaa1547848013